ROCKTAPE

Prémium kategóriás, sportolók részére kifejlesztett kineziológiai tapasz, mely aktív sport közben is erős tapadást biztosít. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt mozgásszervi problémák és sportsérülések kezelésében. Cél: A gyógyulás meggyorsítása + a sportteljesítmény fokozása.

  • széleskörűen felhasználható,
  • semmilyen kémiai hatóanyagot nem tartalmaz,
  • speciális anyag, szorosabb szövés, erősebb ragasztóréteg,
  • extra rugalmas, 180%-ban nyújtható, együtt mozog a test szöveteivel,
  • könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós,
  • 5cm x 5m-es kiszerelés, trendi minták, élénk színek,
  • adagoló doboz, angol nyelvű ragasztási technikák leírássalROCKTAPE H2O

Vízi sportolók részére kifejlesztett kineziológiai tapasz. Extrém módon vízálló. Speciális anyagának és ragasztórétegének köszönhetően vízi sportok esetén is a bőrön marad ragasztó spray használata nélkül.

Hogyan működik?

GYORSABB GYÓGYULÁS: A ROCKTAPE egy speciális elasztikus tapasz, mely helyesen alkalmazva a bőrön egy emelő mechanizmust hoz létre, melynek köszönhetően több vér áramlik a sérült területre, javul a nyirokkeringés is, csökken a fájdalom. A tapasz 5-6 napig a bőrön marad, ez idő alatt napi 24 órában fejti ki jótékony hatását.

SPORTTELJESÍTMÉNY FOKOZÁSA: A ROCKTAPE keringésjavító tulajdonságának köszönhetően késlelteti a fáradtság kialakulását is, mely jó hatással van sportteljesítményünkre is!

ROCKTAPE Shin Skins professzionális lábszárvédő

A Shin Skins lábszárvédő tökéletes védelmet nyújt a lábszárnak kötélmászás, rúgás, vagy súlyemelés okozta sérülések ellen. Az ultrakönnyű neoprén-lycra kidolgozású rugalmas anyag kényelmes viselet, teljes mozgás-szabadságot nyújt viselőjének. A lábszárvédő szorosan feszül a lábszárra, a tartást a felső és alsó részén kialakított szilikon-csíkok biztosítják.